За нас

MegaTan – водещ производител на професионална козметика за солариум и слънце. 

При производството на продуктите се използват само висококачествени съставки, като подбрани масла, отлични растителни екстракти и витамини.

Само когато кожата Ви е оптимално снабдена с влага и нужните хранителни вещества, тя е в състояние бързо да изгражда наситен тен и да го задържи. Обичайните ежедневни козметични продукти тук далеч не са достатъчни, а напротив, пречат за оптималното и равномерно потъмняване на кожата. Ако бъдат използвани в солариума или слънце, козметичните продукти за ежедневна грижа като лосиони за тяло или кремове за лице дори могат да доведат до задържане на горещината и да предизвикат значителни алергични реакции на кожата.

Специално разработената соларна козметика от MegaTan поддържа кожата Ви оптимално по време слънчевите бани или в солариума. Тя снабдява кожата с много важни съставки, както и с максимална влага, която е задължителна за бърз и траен тен. Чрез това оптимално подхранване на кожата процесът на образуване на тен се ускорява. Кожата Ви получава бърз, равномерен и дълготраен загар.
 


Контакти
 

   0879/410 010

   bg@megatan.bg

   гр.Пазарджик, ул.Димчо Дебелянов 5

   Пон - Петък: 8:30 - 17:30 ч. (Поръчки през сайта приемаме 24 ч. всеки ден)