Методи на плащане

Банков превод:

Ако решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод , то при избор на този вид плащане, в кошницата ще ви излезнат банковите детайли. При направа на поръчката, ще получите имайл също с банковите данни. Като в основание на превода трябва да напишете номер на поръчката. При този вид разплащане стоката се заплаща предварително преди получаването й.
 

 

Плащане при получаване на стоката (Наложен платеж):

Клиентът заплаща стокта на мястото където я получава. Ако трябва да се прави извънаредна доставка на стока, която не се поддържа обичайно в наличност в България, може да да поискаме да направите авансово плащане.
 

 

Плащане в наш офис:

Може да заплатите в нашия офис в гр.Пазарджик.
 

 

Плащане директно с карта:


Най-предпочитания метод за плащане в целия свят. В онлайн магазина ни могат да бъдат извършвани плащания с кредитни или дебитни карти, без изискване за предварителна регистрация. На Вас би ви отнело не повече от минута. Плащането се извършва преди получаване на стоката. Плащания могат да се извършват само от притежателя на картата. При получаване на стоката купувачът трябва да се лигитимира пред куриера с показване на личната си карта. Моля да попитате за наличност, преди да направите този вид плащане.
Търговецът може да отмени или задържи изпращането на стоката при съмнение за измама и да изпрати за проверка в банката транзакцията. Обикновено проверката трае 1 работен ден, след което стоката се изпраща.
С цел предотвратяване на измами "Спортен склад БГ" позволява директни картови разплащания само до 3000лв. При по-голяма сума използвайте другите методи за плащане.